Via molblog.nl ondekte ik het artikel in US Today: groenten bespuiten om die acceptabel en eetbaar te maken. Nee, niet op de akker of in de kas, maar op je bord.
Waarom? Om van iets wat je niet lekker vindt, iets te maken dat je wel lekker vindt. Hordes mensen vinden spruitjes vies. Even sprayen en ze smaken naar chocolade.
Die gezonde broccoli niet te pruimen? Even sprayen en ze smaken naar .... kies maar uit 15 smaakjes. Het ultieme middel om je toch maar te zetten aan producten die je vies-vindt-maar-wel-goed-zijn.
Ook dit is natuurlijk een vorm van het 'pimpen' van voeding. Onnatuurlijker?
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Nou .... mensen eten zo tenminste nog wel 'the real thing'. Eigenlijk wel zo sympathiek als basisprincipe als je dat vergelijkt met 'pimpfood'.
Het moet niet gekker worden. Aan smaken wen je toch vanzelf als je het wat vaker eet? Het een duurt wat langer (bv olijven) en andere dingen wennen snel.