Kaasspeciaalzaak Stalenhoef in de Utrechtse Twijnstraat raakte geïnspireerd door lavendelsiroop waarover Cécile Janssen hier schreef. Pascha Stalenhoef besloot die zelf te gaan maken en voor deze Kerst aan te bieden bij de verse geitenkaas.
Als je in Utrecht woont en echt homemade spul wilt van een kaasfreak ga je morgen even naar Stalenhoef. Pascha maakte het helemaal zelf en speciaal voor Kerst. Daarna is het op.
Vanaf de redactie durven we het rustig te beweren: verse geitenkaas met een scheutje lavendelsiroop is heerlijk. Als je het niet zelf maakt, zul je het zelden proeven. Dit is een uitgelezen kans om het van een ander te kunnen kopen.
Een wijnsuggestie erbij: Johanneshof Reinisch, Riesling Auslese. Je moet er vanuit Utrecht even voor omfietsen naar Regina Meij in Den Dolder. Dat is nog gezond ook.
Dit artikel afdrukken
Vanaf de redactie durven we het rustig te beweren: verse geitenkaas met een scheutje lavendelsiroop is heerlijk. Als je het niet zelf maakt, zul je het zelden proeven. Dit is een uitgelezen kans om het van een ander te kunnen kopen.
Een wijnsuggestie erbij: Johanneshof Reinisch, Riesling Auslese. Je moet er vanuit Utrecht even voor omfietsen naar Regina Meij in Den Dolder. Dat is nog gezond ook.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook