Op 6 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, zonder storende advertenties, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Reeds gekruide en/of gepaneerde producten zijn er volop te koop. Tegenwoordig kun je al zo veel rechtstreeks vanuit de verpakking in de plan laten glijden, want ook voorgekookte (eventueel al voorzien van kruiden) krieltjes/schijfjes en voorgesneden groenten. Op zich hoeven ze voedsel dus helemaal niet meer aan te raken.
Kipfilet hoef je zo ook al niet aan te raken: vanuit de verpakking zo in de pan laten glijden. Kruiden, peper, zout, deksel d'r op, fornuis op de laagste stand en slowcooken maar. Vet is niet eens nodig. Super mals en sappig.
Grappig Joep. Ik durf het blind te eten in een Courte Paille, maar niet zomaar in een restaurant omdat ik het daar minder vertrouw. Zeker als het ambachtelijke slacht afficheert.
Kakelvers gesneden durf ik het nog net aan uit een grote slachterij. Ik wil het allemaal weten, voor het ik het eet. En dan hoop ik maar dat de bediening niet liegt. Ben er nl. dol op.
Laat ze een keertje verse rauwe tartaar of verse carpaccio (zonder conserveringsmiddelen) in een goed restaurant in Italië, Spanje of Zuid-Frankrijk eten.
Goed restaurant: vers (ter plaatse) gehakt of gesneden, tot aan het serveren gekoeld en NIET uit een supermarkt afkomstig is.