Iglo en Alpro wagen een nieuwe poging 100% vegan spinazie-à-la-crème te introduceren. Acht jaar geleden was de eerste introductie door het merkenduo geen succes. Wegens slechte verkoopresultaten verdween de 100%-plantaardige spinazie weer uit het schap. Nu denken de producenten in te kunnen haken op de trends om bewust met voeding en gezondheid bezig te zijn en lactose- en glutenintolerantie. Ook snackbarketen FEBO ziet graag een co-creatie ontstaan. FEBO (75) en HEMA (90) zijn beide dit jaar jarig en dus heeft FEBO bedacht samen een 'rookworstkroket' te ontwikkelen. HEMA is niet enthousiast: "Wij zijn zuinig op onze rookworst", klinkt het.
MarketingOnline - Co-creatie Iglo en Alpro: spinazie à la soja-crème
Lees ook
-
65
+HEMA introduceert vegan groente hotdog 2 aug 2019
-
10
+Greenpeace slaat alarm: multinationals houden ontbossing niet tegen 11 jun 2019
-
11
+Eindelijk weten we waarom Juncker Trump wist in te pakken met soja-diplomatie 2 aug 2018
-
0
+Plantaardig klinkt gezond en lekker, veganistisch is puriteins 3 mei 2018
-
0
+Vertrouwde rookworst en verse saladebowls in nieuw HEMA-concept 22 sep 2017
- 0 Alpro lanceert eerste plantaardige variatie op kwark 27 mrt 2017
- 6 FEBO creëert ‘rookworstkroket-buzz’ 8 nov 2016
-
46
+‘Dierlijke producten sterk vervuilend, diervriendelijke nog meer’ 15 aug 2016
- 2 Theoloog gelooft in veganistische Jezus 8 nov 2015
- 0 Eendenkroos (nog) geen sojavervanger 22 apr 2014