Iglo en Alpro wagen een nieuwe poging 100% vegan spinazie-à-la-crème te introduceren. Acht jaar geleden was de eerste introductie door het merkenduo geen succes. Wegens slechte verkoopresultaten verdween de 100%-plantaardige spinazie weer uit het schap. Nu denken de producenten in te kunnen haken op de trends om bewust met voeding en gezondheid bezig te zijn en lactose- en glutenintolerantie. Ook snackbarketen FEBO ziet graag een co-creatie ontstaan. FEBO (75) en HEMA (90) zijn beide dit jaar jarig en dus heeft FEBO bedacht samen een 'rookworstkroket' te ontwikkelen. HEMA is niet enthousiast: "Wij zijn zuinig op onze rookworst", klinkt het.
MarketingOnline - Co-creatie Iglo en Alpro: spinazie à la soja-crème
Lees ook
-
65
+HEMA introduceert vegan groente hotdog 2 aug 2019
-
3
+Slaaprobot moet beddenfabrikant Auping redden 26 jun 2018
-
0
+Plantaardig klinkt gezond en lekker, veganistisch is puriteins 3 mei 2018
-
0
+Londen in trek bij hippe én fastfood-vegans 21 aug 2017
- 0 Alpro lanceert eerste plantaardige variatie op kwark 27 mrt 2017