Topchef Ron Blaauw ontwikkelde voor Albert Heijn een exclusieve lijn producten op basis van zijn succesvolle Gastrobar. Vanaf deze week zijn de spareribs, kippendij- en speksaté, kippenvleugeltjes en twee bijpassende sauzen verkrijgbaar. Het vlees is op lage temperatuur voorgegaard en daardoor makkelijk en snel thuis te bereiden. "Door te starten met Ron Gastrobar wilde ik uit eten gaan op topniveau toegankelijker maken voor iedereen. Dat idee had ik bij de creatie van deze producten ook in mijn hoofd. De productlijn bij Albert Heijn is voor mij dan ook een logische vervolgstap”, aldus Blaauw.
Distrifood - AH lanceert exclusieve lijn topkok Ron Blaauw
Lees ook
-
26
+‘Ahold Delhaize schaadt klimaat voor €119 miljard’ - vind jij dat ook? 11 nov 2022
-
2
+‘Geen nieuwe restaurants meer in Amsterdam, het personeel is op’ 26 jan 2018
- 62 Plantaardig eten neemt de ‘status’ van vlees eten over 30 jun 2014
- 45 Koeien- en kalverstaartsoep 3 apr 2014
- 0 Ron Blaauw waagt zich aan hotdogs 25 jan 2014
Hoe is het eigenlijk met de maaltijden van Moshik (2sterren) afgelopen?
Het eerste wat ik dacht was "lekker duurzaam bezig, vlees, vlees, vlees en nog eens vlees"........dat willen we toch niet meer?
Wat een drama deze rode e nummer bommen. Ron heeft zelfs smaakversterkers nodig om er smaak aan mee te geven! Kok-onwaardig. Ron Blaauw is voor mij voortaan Ron ( e-nummer) Rood. Schaam je Ron! Gastro-toppers? Gastro-Floppers.