Discountsuper Lidl biedt klanten bij de aankoop van het nieuwe boek van afvalgoeroe Sonja Bakker een stappenteller. Onder het motto ‘Stap mee voor korting!’ kunnen klanten die de komende weken voldoende stappen zetten, extra kortingen verdienen op onder meer muesli en grof volkorenbrood. Bij het boek, deel 4 in de serie 'Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin', hoort ook een gratis app. Voor de gerechten in het boek zijn de ingrediënten bij Lidl te koop.

De actie van Lidl is een origineel geluid in het kortingsgeweld waarmee de Nederlandse supers deze week het jaar openen. Distrifood signaleert de volgende acties: Albert Heijn begint met de traditionele Hamsterweken waarin 1+1 gratis geldt. Ook de meeste andere formules kiezen voor prijzenfestijnen, zoals de Europakkers bij Plus, het Eurofestival bij Dirk, de Eurotoppers bij Boni en het Coopjesjagen bij Coop. Deen zet Prijsbrekers in, Hoogvliet Prijskrakers, Dekamarkt Voordeelgrijpers, Nettorama Knock-Outprijzen en bij Vomar is het de Hele Week Halve Prijs. MCD heeft het over de Ronde Prijs Weken, Lidl kent XXL Voordeelweken en bij Jan Linders zijn het zelfs de Grote Gratis Weken.

Behalve Jumbo, dat voor Jaaraanbiedingen kiest, doen alleen Spar, Emté, Poiesz en Aldi niet mee in het grootschalige prijsgeweld.
Distrifood - abcLidl geeft kortingen via stappenteller - Distrifood
Reageer
  • Deel
Druk af