Het broodje hamburger van de deli2go is straks gemaakt van Limburgs natuurvlees. Ook de andere broodjes die je bij Shell tankstations kunt kopen, zijn voortaan belegd met hoogwaardige en verantwoorde vleeswaren van lokale boeren. Deli2go, het huismerk voor verse etenswaren van Shell, kiest voor 'lekkere producten van dichtbij met een goed verhaal'.

Door rechtstreeks met boeren samen te werken kan Deli2go er zeker van zijn dat de vleeswaren gemaakt worden van dieren die onder andere meer leefruimte en beter voedsel krijgen. Daarnaast moet de samenwerking er voor zorgen dat er zo efficiënt mogelijk met de producten om wordt gegaan en restproducten tot een minimum beperkt worden. "Het idee van onze benadering is eigenlijk heel simpel. We nemen vleeswaren niet meer af bij leveranciers, maar bepalen in nauw overleg met lokale boeren, verwerkers en distributeurs van vleeswaren welke producten het beste passen in ons vernieuwde assortiment. Op deze manier behouden wij de regie en kunnen we ervoor zorgen dat de producten aan onze voorwaarden voldoen”, zegt Machteld de Haan, General Manager Retail BeNeLux & France bij Shell.

Het rundvlees op de deli2go-broodjes komt voortaan bij Crole Natuurrund vandaan, het varkensvlees van Krull-varkens en het kippenvlees is van Gildehoen.
Shell - Shell kiest voor meer verantwoorde vleeswaren van Nederlandse bodem
Reageer
  • Deel
Druk af