Margarita Louis-Dreyfus, president-commissaris van agrigrondstoffenhandelaar Louis Dreyfus Commodities, een van de grote vier handelspartijen in de wereld, gaat in april een aantal weken met zwangerschapsverlof.

Louis Dreyfus Commodities is gevestigd in Rotterdam en handelt in grondstoffen 'van katoen tot graan en sinaasappels', meldt het FD. Margarita Louis-Dreyfus is sinds 1 oktober president-commissaris en heeft 81% van het bedrijf dat de grondstoffenhandelaar controleert in handen. Louis-Dreyfus is in verwachting van een tweeling en is begin april uitgerekend.

Bij de geboorte van haar eerdere kinderen, uit het huwelijk met Robert Louis-Dreyfus, besloot Margarita Louis-Dreyfus zich uit het zakenleven terug te trekken en zich te concentreren op het moederschap. In 2009 overleed haar echtgenoot. Zij heeft een nieuwe partner gevonden in Philipp Hildebrand. Dit keer is Louis-Dreyfus van plan tot de uitgerekende datum te blijven werken en eind april weer aan de slag te gaan. Margarita Louis-Dreyfus werd in 1962 geboren in Leningrad.
Het Financieele Dagblad - Zwangere miljardair plant verlof
Reageer
  • Deel
Druk af