​Online supermarkt Picnic is een van de drie genomineerde bedrijven voor de titel 'beste start-up'. Het jonge bedrijf strijdt om de eer met Bloomon, een bloemenbezorgdienst in de vorm van een abonnement, en Dyanne Store​, de modewinkel van styliste Dyanne Beekman.

De verkiezing Beste Start-Up Award is een onderdeel van de Retailer of the Year-verkiezing van ABN Amro en wordt voor het derde jaar uitgereikt.​ Volgens de organisatie is de prijs bedoeld om in tijden van crisis 'ondernemende geesten' te stimuleren en belonen. Op 10 februari pitchen de drie genomineerden op een seminar tijdens het ABN Amro World Tennis Tournament waarom zij de beste start-up van het jaar zijn. De zaal bepaalt door middel van stemmen de winnaar, meldt Distrifood.

Picnic brengt met elektrische wagentjes de boodschappen aan huis zonder bezorgkosten en met laagste prijs garantie. De online supermarkt kent geen fysieke winkels en ging eind september officieel van start in Amersfoort. In december kondigde het bedrijf aan zijn bezorggebied uit te breiden.
Distrifood - abcPicnic genomineerd voor beste start-up
Reageer
  • Deel
Druk af