​McDonald's UK is de eerste grote retailer die zich verbindt aan de prestigieuze 'Nuffield Farming Scholarships'. De fastfoodketen krijgt een eigen 'McDonald's Nuffield Farming Scholarship'. Hiermee wil de keten de Britse landbouw ondersteunen, meer onderzoek binnen de agrarische sector stimuleren en talenten de kans geven zich te ontwikkelen.

De fastfoodketen hoopt dat Britse boeren die aan McDonald's leveren en afgestudeerden van het eigen 'Progressive Young Farmer programme' zich aanmelden voor de beurs. Dit is echter geen voorwaarde. Sinds 4 jaar biedt McDonald's in het 'Young Farmer' programma jonge mensen een unieke kans om in 12 maanden met de gehele voedselvoorzieningsketen van McDonald's kennis te maken. Daarnaast brengt de keten zijn steun voor de Britse landbouw tot uiting door voornamelijk Britse producten te gebruiken in hun menu's.

Het partnerschap met 'Nuffield Farming Scholarships' wordt gezien als een verder bewijs van de steun die McDonald's aan de Britse landbouw betuigt. Deelnemers aan de studiebeurs kunnen zelf bepalen voor welk vakgebied ze de beurs in willen zetten. De eerste beurs wordt later dit jaar toegekend aan een deelnemer die er in 2017 mee aan de slag gaat.
NuffieldFarmerScholarshipsTrust - abcNews | Nuffield Farming Scholarships Trust
Reageer
  • Deel
Druk af