Discounter Lidl organiseert 33 'pop-up-proeverijen' om zijn feestdagenassortiment te laten proeven. Op donderdag 12 november worden 33 winkels, verspreid over heel Nederland, voor één avond winters ingericht. Klanten zijn van 18.00 tot 21.00 uur welkom om de speciaal door een chefkok op de winkelvloer bereide producten te komen proeven.

Met de actie wil Lidl het Delicieux-aanbod extra promoten. De koks maken onder meer risotto met Parmigiano Reggiano, rucola en Portugese olijfolie, een crostini met Belgische paté en een bonbon van bresaola met kruidensla klaar. De winkels die meedoen, staan op de Lidl op de website. Het Delicieux-assortiment bestaat uit ongeveer 300 culinaire producten.

Het is niet voor het eerst dat Lidl de aandacht vestigt op de culinaire kwaliteit van zijn producten. Dat deed de discounter onder meer al eens in Zweden en België. Vorig jaar zetten de Nederlandse topkoks Ramon Beuk en Robert Kranenborg Nederlandse genodigden een diner voor met Delicieux-producten. Het is wel voor het eerst dat het op deze schaal live op de eigen winkelvloeren wordt gedaan.
LMK - Lidl laat chefs koken met Delicieux
Reageer
  • Deel
Druk af