Door het toenemende aantal restaurants in Amsterdam is er grote behoefte aan topchefs. Dat maakte Theo van Rensch, meesterkok en hoofd van de opleiding Sterklas van het ROC, bekend tijdens de jaarlijkse lunch voor de nieuwe lichting topchefs-in-spé die aan de Sterklas beginnen. De Sterklas is de hoogste culinaire opleiding voor jonge koks in Nederland. Om de kwaliteit van de Nederlandse horeca in de toekomst op hoog niveau te houden, moeten er meer meesterkoks worden opgeleid. "Elke week gaat er tegenwoordig wel een nieuw restaurant in Amsterdam open", aldus Van Rensch. "Jonge chefs zijn nog nooit zo gewild geweest als nu".
Lees ook
- 0 Kosten en overlast verbieden BBQ in Vondelpark 29 jan 2017
- 0 Koninklijke Horeca Nederland wil verlenging Wok-akkoord 5 jun 2016
- 0 ‘Speculanten bepalen prijsrichting koffie, cacao en suiker’ 21 apr 2016
- 0 Nederland in top 10 van goedkoopste bierlanden 19 jun 2014
- 0 De Tostivarkens Wim & Max worden geslacht 14 aug 2013