Zaterdag stond in De Telegraaf een advertentie voor een 'superstunt' waarmee consumenten voor een 'spectaculair lage prijs' Douwe Egberts-koffie konden kopen. De advertentie was geplaatst door koffiebestelsite Koffievoordeel.nl.

Koffievoordeel.nl bestaat sinds 2007 en verkoopt premium koffie via het internet. "Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiƫnte bedrijfsvoering is het mogelijk om absolute top koffie aan te bieden ver onder de normale winkelwaarde. De koffie wordt voor een zeer lage prijs aangeboden en de supermarkt is buitenspel gezet", aldus Koffievoordeel.nl op Distrifood.

Ook de advertentietekst wees op het voordeel van direct bestellen boven kopen bij de super: "Betaal niet langer te veel bij uw supermarkt of groothandel. [..] Dit is gegarandeerd de beste prijs van Nederland." Koffievoordeel.nl levert zonder verzendkosten. De lezer kon de koffie bestellen via een in de advertentie geplaatste link of de bon uitknippen, invullen en opsturen. Zondagavond was de stunt 'uitverkocht', meldt Distrifood.
Distrifood - abcDouwe Egberts omzeilt super via Telegraaf
Reageer
  • Deel
Druk af