Op 19 maart opent Duo Penotti 's werelds eerste Duo Penotti flagship store op een toplocatie aan het Rokin in hartje Amsterdam.

Duo Penotti geniet inmiddels wereldwijde bekendheid en is in 40 landen verkrijgbaar. De wortels van de tweekleurige hazelnootpasta liggen gewoon in Nederland. In 1987 bedacht Marcel Peeters de smeerpasta. Het grote succes volgde begin jaren '90 met opvallende TV-commercials en de herkenbare Duo Penotti song, 'Duo Penotti. Dubbel lekker in een potti'.

In de bruin-witte flagship store kunnen consumenten ontdekken wat de mogelijkheden zijn van Duo Penotti. Ook zijn er allerlei ‘dubbel lekkere’ producten verkrijgbaar die met Duo Penotti zijn bereid, zoals Duo Penotti macarons, bonbons en koffie, en ook muffins, wafels, softijs en milkshakes.

Op de openingsdag delen de medewerkers in de flagship store van 10.00 tot 12.30 uur gratis Duo Penotti ijs uit. Als de pop-up flagship store een succes blijkt, kan het concept op meerdere plekken in Nederland en daarbuiten worden uitgerold.
AD - Amsterdam krijgt eerste Duo Penotti-winkel ter wereld
Reageer
  • Deel
Druk af