Waar veel beginnende ondernemers starten vanuit huis of een deelkantoor, kunnen Brusselse food start-ups terecht in een 'deelkeuken'. Ze hoeven dus niet zelf te investeren in professionele kookapparatuur of rekening te houden met de voedselinspectie. Deelkeuken Co-oking, culinary co-working biedt start-ups letterlijk alle ruimte in een professionele keuken. Co-ooking ziet zichzelf als een 'culinaire incubator', waar nieuw talent en nieuwe producten tot versnelde ontwikkeling komen. In Bruzz een portret van Yumm-Eats en Bouche B, "slagerijen zonder vlees" die vanuit Co-oking hun vleesvervangers in de markt zetten.
Bruzz - Brusselaars starten slagerij zonder vlees
Lees ook
-
0
+Mente en volvet, overgefinancierde vleesvervangers en barsten in biowonder Oostenrijk 30 dec 2023
-
1
+Waarom wel €40 miljoen voor vleesvervanger start-up Enough? 28 aug 2023
- WHO negatief over nepvlees en -zuivel 9 sep 2022
- 0 Vrijdag vleesvervangersdag 15 mrt 2021
- 1 Wijnmaken in Brussel 31 mei 2019
-
0
+€3 miljoen groeigeld voor lege-laadruimtekoppelaar Quicargo 16 okt 2018
-
2
+Smaakloze Tivall wordt Garden Gourmet 16 jun 2017
- 0 Nederland dacht dat Brussel fosfaatnorm ‘gemiddeld’ zou zien 26 okt 2016
-
8
+FAO start het Internationale Jaar van de Boon 10 nov 2015
- 0 Overaanbod aanpakken of hulp tot Rusland weer opengaat? 5 sep 2014
Kitchen Republic Amsterdam