Wouter Kolk, sinds januari vorig jaar directievoorzitter van Albert Heijn, laat zich eind deze maand (28 januari) voor één dag vervangen door de 13-jarige Zara.

Het initiatief voor de korte directiewissel werd genomen door Jinc, een maatschappelijke organisatie en organisatie die jongeren met een achterstand werkervaringsplekken biedt. Albert Heijn is niet de enige onderneming die meedoet. aan het Baas van Morgen-project van Jinc. Ruim honderd ‘bazen’ uit het hele land doen mee aan de jaarlijks terugkerende dag van Jinc. Dit jaar zijn dat onder meer Gerrit Zalm (ABN AMRO), Daniel Ropers (Bol.com), Sander Dekker (Staatssecretaris Onderwijs, Cultuur en Wetenschap), Jeannine Peek (Dell), Eberhard van der Laan (Burgemeester van Amsterdam) en Taco Rijssemus (KRO-NCRV). Zij stellen voor één dag hun stoel beschikbaar aan een jonge ‘Baas van Morgen’.

AH-baas Kolk is er klaar voor, maar was een beetje verbaasd over wat de jonge Zara allemaal van hem wilde weten, zo blijkt uit de video van hun kennismaking.
Distrifood - abcWouter Kolk (AH) maakt plaats voor 13-jarige - Distrifood
Reageer
  • Deel
Druk af