Je ziet ze steeds vaker. In Nederland-bloggersland had volgens mij Karin - 'zo ingewikkeld is het niet '- Luiten de primeur met flimpjes. En ze vodcast er lustig op los. Van gerechten, hapjes op basis van restjes tot hoe kweek je kruiden op een klein balkon. Steevast komt ze met nieuwe filmpjes die laten zien dat het inderdaad niet alleen makkelijk maar ook fun is om te koken.
Binnenkort komt Karin met haar eerste kookboek. Volgens mij is het meteen haar laatste ... omdat het volgende op DVD het licht gaat zien. Wat zeg ik, als een betaalde vodcast die je op je Ipod download en afspeelt op het schermpje van de magnetron die Philips inmiddels ontwikkelt in samenwerking met Apple.
En natuurlijk: niet te vergeten zijn de filmpjes over proeven en koken op Aldo's Dining & Wining.
Het gaat hard in kookkijk-land. Milène Tromp maakte me attent op de Beta-versie van videojug.com. Er staan inmiddels 390 recepten op. Van eendenborst tot spareribs, van moules marinières tot een salade met octopus en van frites tot geglaceerde wortelen of steak au poivre.
Niet gek gedaan, hoewel natuurlijk niets op kan tegen Karin's plezierige Nederlands ;-)
Toch wordt het oppassen, want deze jongens gaan snel. Bekijk de rest maar eens, want je kunt er ook leren hoe je een wiel vervangt, je konijn verzorgt, een stropdas knoopt en nog veel meer.
Karin en Aldo, zet hem op!
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Ik ben als echte Mac fanaat al lang bekend met vodcasts en de filmpjes van Karin zijn inderdaad heel erg leuk en goed gedaan. Ze heeft ook een hele prettige en geschikte stem.
I know, maar kon het niet laten even te melden:-)
Meisje, natuurlijk was jij één - zoniet de - eerste die ging vodcasten rond drinken. Maar ja, dat was hier het onderwerp niet.
Tijd voor een vodcast-cursus 'genieten' ipv wijnproeven?
Karin werd door iemand geïnspireerd...maar was wel de eerste die in beeld kookte, waar ik dan weer de eerste was die twee koffielikeuren ongeregisseerd liet proeven (waar Pernod Ricard niet echt gecharmeerd van was)