image

Je ziet ze steeds vaker. In Nederland-bloggersland had volgens mij Karin - 'zo ingewikkeld is het niet '- Luiten de primeur met flimpjes. En ze vodcast er lustig op los. Van gerechten, hapjes op basis van restjes tot hoe kweek je kruiden op een klein balkon. Steevast komt ze met nieuwe filmpjes die laten zien dat het inderdaad niet alleen makkelijk maar ook fun is om te koken.

Binnenkort komt Karin met haar eerste kookboek. Volgens mij is het meteen haar laatste ... omdat het volgende op DVD het licht gaat zien. Wat zeg ik, als een betaalde vodcast die je op je Ipod download en afspeelt op het schermpje van de magnetron die Philips inmiddels ontwikkelt in samenwerking met Apple.

En natuurlijk: niet te vergeten zijn de filmpjes over proeven en koken op Aldo's Dining & Wining.

Het gaat hard in kookkijk-land. Milène Tromp maakte me attent op de Beta-versie van videojug.com. Er staan inmiddels 390 recepten op. Van eendenborst tot spareribs, van moules marinières tot een salade met octopus en van frites tot geglaceerde wortelen of steak au poivre.

Niet gek gedaan, hoewel natuurlijk niets op kan tegen Karin's plezierige Nederlands ;-)

Toch wordt het oppassen, want deze jongens gaan snel. Bekijk de rest maar eens, want je kunt er ook leren hoe je een wiel vervangt, je konijn verzorgt, een stropdas knoopt en nog veel meer.

Karin en Aldo, zet hem op!
Dit artikel afdrukken