Zelf levert hij aan de horeca in de hele wereld. Zijn cressen zijn vermaard, maar kunnen geen kopers vinden omdat restaurants gesloten zijn. Maak er olies en sauzen van, suggereert Baan.
Koks, wees creatief, maak m los en verkoop het spul gewoon vanuit via Thuisbezorgd.nl. Dat mag immers nog wel en zo kunnen jullie ook creatief je keukens openhouden.
HELP! Het doet ons veel pijn om goed product weg te moeten gooien en heel veel pijn om onze eindgebruikers (chefs/restaurants/horeca) in deze positie te zien. Heb je ideeën of hulp nodig? Stuur WhatsApp (06-12 04 41 85) of een privébericht! #nocresstowaste #cresschallenge pic.twitter.com/Dx6f1vZESZ
— Koppert Cress (@koppertcress) March 18, 2020
Dit zijn we nu aan het vernietigen. Broccocress, tuinkers, zorricress en onze prachtige salad peas. Supermarkten groenteboeren cateraars. Help! pic.twitter.com/hgQ87uQLyU
— Rob Baan (@rjpbaan) March 18, 2020
Veel respect voor Rob, maar om hem te helpen met een infomercial op Foodlog lijkt mij iets te veel van het goede.
P.S. Rob: Koppert Cress heeft de EHEC ellende overleeft, dus deze crisis overwinnen jullie ook! Schrijft een ondernemer die uit principe niet aan supermarkten levert en daarvoor nu gestraft wordt. Het kan verkeren....
Het viel me op dat in een Tweet van Rob Baan op 16 maart jl. als reactie op Willem Lageweg, hij de toch enigszins wereldvreemheid van de Transitiecoalitie Voedsel, dat die hem irriteerde.
https://publish.twitter.com/?query=https://twitter.com/rjpbaan/status/1239420662499946496&widget=Tweet
Dit lijkt veel op een advertentie.
Zo ken ik er nog een paar helpen jullie die ook?
Of heet het dan ineens ondernemers risico?
Let wel zeer veel respect voor deze ondernemer wat hij klaar gestoomd heeft, kan daarvan genieten.