Asprey's Bulletproof Life Style wapent je tegen alles wat je energie zou kunnen verlagen en brengt je performance op het hoogst mogelijke niveau. Het laat je gewicht verliezen zonder dat je er voor hoeft te sporten. Je IQ gaat er makkelijk 12 punten van omhoog en het houdt je gezond, ook al slaap je minder dan 5 uur per nacht. Dat beweert de website van Bulletproof tenminste.

Langzaam komt Asprey naar Europa. Een jaar bereikte hij vanuit de VS Londen en omstreken. Inmiddels steekt Bulletproof het Kanaal over naar België. Tijd om het er ook in Nederland eens over te hebben.

Hoeveek kwaad?
Hoeveel kwaad kan een man die beweert dat koffie vol mycotoxines zit en dat je daarom zijn zuivere en uiteraard duurdere boon moet kopen? En die beweert dat er geen melk in moet maar een klontje boter. En niet zomaar boter, maar alleen maar boter van grasgevoerde koeien. Dat betekent dat de boter met weidegang van FrieslandCampina niet voldoet, ook al komt die van koeien met weidegang. Grasgevoerd komt immers van koeien die 100% buiten lopen.

Naast je koffiezetter heb je een blender nodig om te roeren. Daar krijg je dan wel een super scherp brein voor terug, als je er tenminste ook wat speciale Brein Octaan Olie bijmengen. Een starterspakketje koffie (1 pak) en een flesje olie krijg je mee voor $37,99.

In een video laat Asprey hoe hij koffie met een wolkje boter in de blender maakt:Fotocredits: Bulletproof
Dit artikel afdrukken