Hij komt er weer aan, de tweede Trotse Tuinders Kalender. Vorig jaar was het nog een kalender voor the happy few, maar dit jaar richten de organiserende meiden achter de kalender zich meer op consumenten. Om deze aantrekkelijk te maken voor drukke huishoudens wordt het een weekkalender met ruimte voor alle afspraken voor ouderavonden en sportevenementen. Iedere maand krijgt weer een eigen tuinder, aangevuld met tips over bloemen en planten en recepten met Hollandse groenten en fruit.

De eerste nominaties voor de kalender stromen al binnen. Die zijn vooral afkomstig van trotse echtgenoten, kinderen, personeelsleden en zakenrelaties van de tuinders. Ons lijkt het leuk als Foodloglezers zich ook met de inhoud van de kalender gaan bemoeien. Jullie kennen vast iemand die in positieve zin opvalt als een echt ambassadeur voor zijn of haar gewas. Schroom niet en laat je favoriet achter op de site. Die kalender is van ons allemaal.

In oktober ziet de tweede kalender het levenslicht. Dat wordt ook bekend hoe je er eentje kunt bemachtigen. De prijs is nog niet bekend en is afhankelijk van het aantal sponsors dat instapt. Ook sponsors zijn dus van harte welkom.

Foto: Henk Bouwman
Dit artikel afdrukken