Jeroen Meus concentreert zich vanaf nu op één gerecht. Daarvoor toverde de tv-kok een oude apotheek in Leuven om tot Würst. Daar staan alleen “Haute Dogs” op de kaart. “Artisanale hotdogs van topkwaliteit” noemt de chef van ‘Dagelijkse Kost’ ze, meldt DeMorgen.

’Dagelijkse Kost’
De uit Leuven afkomstig kok dankt zijn populariteit aan ‘Dagelijkse Kost’. Bij onze zuiderburen is dit kookprogramma elke dag na het 6-uur journaal vaste prik. Heel België kijkt, inclusief de supermarktinkopers. Want wat Jeroen kookt, vliegt de volgende dagen de winkels uit.

Foodtruck
Meus ging met zijn nieuwe onderneming niet over één nacht ijs. Hij testte zijn culinaire creaties voor het eerst op het festival Rock Werchter. Dit zorgde voor lange rijen bij zijn foodtruck en een omzet van 10.000 worsten. “Ik wil nog meer festivals doen. Die vormen een gedroomde locatie voor mijn product.“ Voor het restaurantconcept Würst heeft Meus een zelfde ambitie. Zijn planning is om het concept uit te rollen naar andere steden in Vlaanderen.

Kwaliteitsingrediënten
De "haute dogs" worden gemaakt met ingrediënten van de beste kwaliteit. meldt de Standaard. De topworst is samen met een Leuvense slager ontwikkeld en bestaat voor 100% uit varkens- en rundvlees. Hij wordt geserveerd op biologische broodjes. Zonder fratsen, maar met toppings naar wens.

Fotocredits: Würst via Facebook
Dit artikel afdrukken