België's geheel eigen TV-kok, Jeroen Meus, zal vanaf 16 december van zijn 'Dagelijkse kost' een 'Dagelijkse kerst' maken. Belgen (en andere TV-kijkers) krijgen stap voor stap voorgeschoteld hoe zij een heerlijk kerstmenu met bijvoorbeeld een klassieke steak béarnaise en een aangepaste soezenkerstboom kunnen maken, of feestelijke gerechten als een zeevruchtenschotel of een gevulde zalmbonbon.
'Om iedereen de kans te geven om op tijd te plannen en inkopen te doen, staan de recepten al vanaf 13 december op de website van Eén', schrijft De Standaard. De supers doen er wellicht verstandig aan hun inkopen daar ook op af te stemmen.
Dit artikel afdrukken
'Om iedereen de kans te geven om op tijd te plannen en inkopen te doen, staan de recepten al vanaf 13 december op de website van Eén', schrijft De Standaard. De supers doen er wellicht verstandig aan hun inkopen daar ook op af te stemmen.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook