Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam pakt dit jaar groots uit met het Jeneverfestival. Distillateurs, bartenders en fijnproevers en andere belangstellenden treffen elkaar op zaterdag 14 en zondag 15 september in Schiedam. Workshops, rondleidingen, demonstraties vinden plaats in het Jenevermuseum aan de Lange Haven 74. Schiedamse en Nederlandse distillateurs presenteren zich driehonderd meter verderop, in de Grote- of Sint Janskerk aan de Lange Kerkstraat 37.

Het Jeneverfestival start zaterdag in het Jenevermuseum met de presentatie van de nieuwe Stokerstrots 2019. Speciale gast dit keer is Tess Posthumus, beste vrouwelijke bartender ter wereld. Tess laat tijdens het Jeneverfestival zien hoe je een jenevercocktail maakt, zoals haar Flying Dutchmen Cocktail. Zij presenteert en signeert ook haar nieuwe boek ‘Masterclass: Cocktails’. Op zondag is er een All-Star jenever-cocktailwedstrijd met professionele bartenders.

Informatie
Wanneer: zaterdag 14 en zondag 15 september
Tijd: 14.00 uur – 20.00 uur
Waar: Schiedam, Jenevermuseum (Lange Haven 74) en Grote- of Sint Janskerk (Lange Kerkstraat 37)
Tickets:
- dagticket: online €17,50, aan de deur €20,00
- weekendticket: online €20,00, aan de deur €22,50
- VIP dagticket online: €50,00
- VIP weekendticket online: €60,00
Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Kijk voor meer informatie op de website.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken