Het congres heeft dit jaar als thema 'de eerste 1000 dagen'. Aan de orde komen onderwerpen als het effect van voeding en leefstijl op de conceptie, tijdens de zwangerschap en in de eerste twee levensjaren.

Wat zijn de laatste wetenschappelijke en praktijkinzichten uit de voortplantingsgeneeskunde, de verloskunde en de kindergeneeskunde? Wat gaat het programma Kansrijke start van minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid betekenen en veranderen in gemeentes? En wat betekent dit alles voor mijn patiënten en mijn dagelijks werk?

Programma
(Inter)nationale sprekers komen aan het woord, onder wie Tessa Roseboom (hoogleraar vroege ontwikkeling, AMC), Jaap Seidell (gezondheidswetenschappen VUmc), Régine Steegers-Theunissen (periconceptie en epidemiologie). Kijk hier voor het overzicht van alle sprekers.

Naast de lezingen zijn er collegetours, workshops, een overzicht van de laatste stand van zaken in de wetenschap en de praktijk op de congresmarkt (Healthy Food Congres) én de verkiezing van de Leefstijlarts van het jaar.
Het volledige programmaoverzicht vind je hier.

Kijk voor meer informatie over het congres op de website.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Informatie:
Data: 5 april 2019
Tijden: 9:00 – 18:30 uur
Locatie: Beatrix Theater - 6e verdieping, Jaarbeursplein 6 3521 AL Utrecht
Prijzen: €299, leden van de vereniging Arts en Leefstijl betalen €199, Studenten betalen €99.

Aanmelden: via deze link.

Kijk op Facebook en Twitter voor meer informatie.
Dit artikel afdrukken