In de ochtend samen grenzen verleggen met kunstenaar, innovator en social designer Daan Roosegaarde. Roosegaarde verkent in zijn keynote ‘Landscapes of the future’ de sociale rol van design, onderstreept het belang van ‘Schoonheid’ en deelt zijn visie op een gezonde leefomgeving.

Wisselwerking
In de middag is er plaats voor uitwisseling en uitwerking met allerlei sprekers onder wie Paul Blokhuis (staatssecretaris VWS). We gaan aan de slag met wisselwerking. Bijvoorbeeld tussen mens, technologie en natuur. Tussen mentale en fysieke gezondheid. Tussen systeemwereld en leefomgeving. Stap uit je comfort zone en wissel van perspectief, leer van praktijkervaringen in het brede netwerk (#hoedan), brainstorm over oplossingen voor jouw organisatie, doe nieuwe trends en inzichten op of werk mee aan de uitwerking van een actueel vraagstuk. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeting.

Kijk voor meer informatie en het programma op de website.

Voor wie
Ons jaarcongres is vrij toegankelijk voor een breed publiek: relaties en partners van Alles is Gezondheid en iedereen die zich (professioneel) inzet voor een gezonder en vitaler Nederland.

Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Na aanmelding rekenen wij op je komst. Als je niet aanwezig bent of je meldt je na 5 juni 2019 af, dan brengen wij je 50 euro in rekening. En verder geldt: vol = vol. Er is plek voor 750 bezoekers.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Informatie
Datum: donderdag 13 juni
Tijd: 10:00 - 16:30 uur
Locatie: Eindhoven, Strijp-S, Klokgebouw 50
Entree: gratis, na aanmelding.
Dit artikel afdrukken