imageVol verwachting klopt ons hart. Wat zal het dit jaar zijn? Gezonde snoep? Gezond suikerwater met nu als antioxidanten of vitamine C benoemd conserveringsmiddel? Of toch maar gewoon omega-3 rijke fritessaus bij de fridéale?

Op 12 juli start de inschrijving voor de nieuwe Jaarprijs Voedingscentrum. 'Maak de gezonde keuze, de gemakkelijke keuze' is de oproep van het Voedingscentrum aan de voedingsmiddelenindustrie en –handel. De jaarprijs wordt voor de elfde keer gehouden. Met de jaarprijs roept het Voedingscentrum de branche op om gezondheidsaspecten mee te nemen bij hun productontwikkeling en productinnovaties.

De prijs wordt uitgereikt aan dat product (voedingsmiddel, communicatieactiviteit of voorlichtingscampagne) dat zich in 2007 als beste richt op het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking

De inschrijving sluit op 7 september. Op 1 oktober zijn de genomineerden bekend en op 29 november volgt de prijsuitreiking.


Misschien moeten we onze eigen prijs maar eens gaan instellen. Prijs: een eervolle vermelding van 3 maanden hier links voor de winnaar van de GOOD FOOD AWARD 2007.

Onderbouwde suggesties kun je hier doen. Alle schrijvers hier vormen het beoordelingsteam, die natuurlijk zelf ook met voorstellen mogen komen. Op 1 oktober maken we de genomineerden bekend en op 29 november maken we onze winnaar bekend.

De eerste voorstellen (voor zowel Vlaanderen als Nederland uiteraard)?
Dit artikel afdrukken