WTE Support is een bedrijf voor advies en ondersteuning aan boerderijwinkels en agrariërs die hun producten rechtstreeks aan de klant verkopen. Tijdens de Infodag Boerenwelzijn op 21 juni vraagt WTE Support aandacht voor het geestelijk welzijn van boeren en tuinders. Aan bod komen thema’s zoals stress en psychologische hulpverlening voor agrariërs.

De bijeenkomst is bedoeld voor geïnteresseerde boeren, tuinders, bestuurders, erfbetreders en hulpverleners die met boeren in aanraking komen.

Programma
Wouter van Teeffelen (WTE Fruitadviseur, WTO Support) opent de dag. Daarna vertelt Geertje Lamboo (psycholoog en fruittelersvrouw) over haar eigen ervaring met stress en de rol van psychologische hulpverlening daarbij.

Riccy Focke (directeur van de Vlaamse organisatie Boeren op een Kruispunt) gaat in op de psychologische hulpverlening bij boeren in Vlaanderen en Rutgher Steenbeek (bedrijfsadviseur Flynth adviseurs en accountants) spreekt over zijn ervaringen in de fruitteelt.

Daarna is er gelegenheid om in kleinere groepen ervaringen uit te wisselen.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Ter afsluiting is er een borrel. Na de borrel is er voor de liefhebbers een barbecue met buitengewoon varkensvlees (opgeven verplicht).

Klik hier voor het volledige programma-overzicht en hier voor overige informatie.

Informatie
Datum: 21 juni
Tijd: 13:30 tot 18:00 uur, barbecue vanaf 18:30 uur.
Locatie: De Poorterij, Poorterij Nieuwstraat 2, 5301 EW Zaltbommel.
Prijs: bijeenkomst €73,80, barbecue €30, korting op verzoek bespreekbaar.

Aanmelden: uiterlijk tot 15 juni via wte@fruitadvies.nl.
Dit artikel afdrukken