Een passie: verzamel teksten met passie.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
@ Dick: we hebben gezocht, van alles gevonden, maar helaas dekte hij niet de passievolle lading.
Heeft er eigenlijk iemand al patent aangevraagd op 'passie' als ingredient? Volgens mij maakt al als toevoeging per definitie al alles nog lekkerder....
Waterijsjes? Zit het, zie boven, ook in:
"Met fruit, water en passie maken wij al jaren de allerlekkerste waterijsjes van Nederland."
Een bureau genoemd Businesssoapeners?
Een bureau, genoemd Businessopeners, nodigt journalisten en culischrijvers uit om op 14 april in Bleiswijk het paprikaseizoen te komen openen.
'Je wordt meegenomen in de passie van de teler door hem op locatie te bezoeken. Aansluitend word je verwend met culinaire hoogstandjes waarin de passie van de teler zeker terug te proeven is.'
Paprikaseizoen? Wanneer is dat dan weer voorbij?
laten we in ieder geval geen onduidelijkheid hebben over het feit dat het NIET gaat om het tijdsschrift. ;)
over passies gesproken; ondergetekende stapt nog even de stal in alvorens hij onder de wol kruipt.
Overigens moet ik volgens mij nog in de oude pc of archief een column hebben welke mijn vader voor 'Het nieuws van de Dag' geschreven heeft over de passie van een ambachtelijke slager annex worstmaker voor zijn werk...