Op 6 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Het is ook heerlijk om wakker te worden met de geuren van zelfgebakken brood.
Helaas heeft ook de lokale 'bakker' (lees: uitgiftepunt van een keten) niet dat lekkere stevige Allisonbrood dat de Lubro vroeger bakte voor Simon de Wit. Wie wel?
Klootwijk is niet echt een plaatselijke bakker, maar is de enige waar ik kom om brood te halen, voor mijn man dan nog wel ,want ikzelf eet geen brood. Mocht ik eens brood eten, dan is het speltbrood van de biowinkel waar ik het eens in het half jaar eens haal. En hoe vaak kom ik bij Klootwijk? Ik denk 1 keer per week hooguit, minder zelfs vanwege de vele salades die we 's middags eten, dan blijft het brood langer liggen.
Op twitter een aantal opvallende reacties: 'elke zaterdag' , 'elke week'. Niet alle dagen dus. Mogelijk voor het speciale brood voor het weekend dus.
De croissants van Albert Heijn worden zo veel gekocht, dat er "altijd" verse croissants klaar liggen. Daar kan een bakker niet tegen op. Vaak liggen ze bij de bakker uren te wachten in een vitrine, tot ze gekocht worden. Oud en uitgedroogd. In het weekend koop ik nog wel eens een biologisch spelt brood bij de bagelzaak in de stad.
De speciaalzaak heeft afgedaan. Behalve de slijterij, maar dat is wetgeving. Nieuwe retailconcepten ontstaan op basis van een consumentenbehoefte/interesse/saamhorigheid) (health/gourmet/prijs/gemak/lokaal) en niet meer vanuit een enkel product.