Tabasco is nog altijd in handen van de familie van de oprichters, de Mcllhenny’s. Volgens Osborne is dat ook de redding; een grote producent zou om financiële redenen de rijpingstijd verkorten, en daarmee de smaak verarmen. Er zijn ook ijs met tabasco en, niet te vergeten, bier.
Tabasco is nog altijd in handen van de familie van de oprichters, de Mcllhenny’s. Volgens Osborne is dat ook de redding; een grote producent zou om financiële redenen de rijpingstijd verkorten, en daarmee de smaak verarmen. Er zijn ook ijs met tabasco en, niet te vergeten, bier.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Helemaal gelijk heb je Harry van den Burg ... ik heb ze notabene nog gegeten in Lousiana... alligator on a stick is te koop op de markt in New Orleans
Nou weten we dus ook waar je naar toe moet als je échte krokodilletranen zoekt.... Dus niet, dat zijn alligators in Louisiana.
De hele omgeving van de fabriek ruikt naar fermenterende tabasco, kan ik uit eigen ervaring melden. Avery Island is ook schitterend overigens, er ligt een klein natuurreservaat met krokodillen, zilverreigers en ander fraais.
Overigens kwam niet alle peper uit de eigen omgeving....