Het is een kwestie van tijd, zegt Ailko Faber hier keer op keer. Ik kan daaraan toevoegen: het is een kwestie van seizoenen. Overal in het land hangen nu abri's voor Cruesli Winterrijk. Ontbijtgraanfabrikant Quaker heeft met deze variant een Cruesli(TM) op de markt gebracht die op smaak is gebracht met seizoensproducten zoals cranberry's en speculaasjes. 'Ontbijten met het goede van de winter' heet dat. Waarschijnlijk is dit product pas over 2 maanden op zijn best, of als de vorst er overheen is geweest. Hoe dan ook: seizoensproducten zijn de nieuwe streekproducten.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
En dan maar klagen dat we te dik worden ;-)
De Kerstcruesli, met chocola en marsh mallows,en stukjes kerststol.
Goh, ik wist niet dat je ook fabriekseizoen hebt.
Wat zou de 'trend' zijn die hierna komt?