Er zijn een aantal Universiteiten in Amerika, de universiteit van New York, Rutgers University in New Jersey en Santa Clara University in Californië , die coca-cola boycotten. Niet de eerste de besten. En het ziet er naar uit dat dit niet de enige Universiteiten blijven...... Wat is nu het geval: 's Werelds grootste frisdrankenproducent had de condities voor een onafhankelijk onderzoek over de aantijgingen van verscheidene studentengroeperingen afgewezen. Ze beschuldigen het bedrijf van wanpraktijken in India en Colombia. Zo zitten er er in de Indiase cola resten bestrijdingsmiddelen en hebben op bedrijfsterreinen in Colombia mensenrechtenschendingen plaats. Daar worden vakbondsvertegenwoordigers ontvoerd en vermoord

Dat dit centjes gaat kosten aan de giga onderneming zal duidelijk zijn. Ik vraag me af of ze hier wakker van liggen. Toch wel interessant om te zien wat dit doet met het imago van deze soft drink.

Zulke mededelingen maken mij nu blij. Dit zijn bemoedigende ontwikkelingen. Nu alleen nog even in de achtertuin kijken .....................en dan de mouwen maar omhoog zou ik zo zeggen!

Bron: zibb.nl
Dit artikel afdrukken