Afgelopen dagen was ik in de Duitse wijngebieden om mijn kennis daarvan wat op te frissen. Met name het gebied van de Ahr en de Nahe hebben we bezocht onder de bezielende leiding van Alain Jacobs van het Duits wijninstituut. Het gezelschap bestond uit collega's horeca-docenten en sommeliers.
Tijdens onze afwezigheid tetterde het jaarlijkse Gault Millau feest in Nederland. De GM is één van de gidsen die trachten de Nederlandse restaurants onder te brengen in lijstjes. Ieder jaar is het weer vechten om de aandacht in de pers. Zo heb je de gids der gidsen Michelin, de Lekker, de Iens & Knoopjes Los. Horeca-mensen moeten zich heel wat commentaar en opmerkingen laten welgevallen in deze maanden. Maar niet zeuren: it goes with the job!
Voor die mensen die nieuwsgierig zijn: het filmpje van de uitreiking van de sterren op het Gault & Millau feest! (met dank aan de missethoreca)
Dit artikel afdrukken
Tijdens onze afwezigheid tetterde het jaarlijkse Gault Millau feest in Nederland. De GM is één van de gidsen die trachten de Nederlandse restaurants onder te brengen in lijstjes. Ieder jaar is het weer vechten om de aandacht in de pers. Zo heb je de gids der gidsen Michelin, de Lekker, de Iens & Knoopjes Los. Horeca-mensen moeten zich heel wat commentaar en opmerkingen laten welgevallen in deze maanden. Maar niet zeuren: it goes with the job!
Voor die mensen die nieuwsgierig zijn: het filmpje van de uitreiking van de sterren op het Gault & Millau feest! (met dank aan de missethoreca)
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook