Als we het niet eten, moet het worden weggegooid. Dat is doodzonde en daarom is het sowieso duurzaam!
Wil je dus met een gerust hart lekker vlees eten, zoek dan de paardenslager op. In Utrecht zit hij aan de Kanaalstraat. Hij heet W. van Beek en zit op nummer 109. Ik schreef al eerder eerder over deze geweldige slager. Je kunt alle luxe kanten op, van paardenrosbief tot paardenkogelbiefstuk. Maar voor Kerst beveel ik de dikke baklap aan (onderlende). Even in de grillpan, dan in plakken snijden en met alleen wat olijfolie, peper en zout als 'tagliata' serveren, je weet niet wat je eet en je zult versteld staan van de vriendelijke prijs.
Wie durft? Maak ze maar los, daar op de Kanaalstraat, a.s. zaterdag. En je krijgt nog een plak verse paardenworst toe, ook!
Fotocredits: Buzzard's Beat
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Nu , in het weiland ? Klok loopt een uur voor ook nog es hier en jij hebt'm .....
Lees dan voor ;-)
Krant kopen!
@ Hans Pollemans , van mij wel , lekker....
'het duurzaamste kerstdinervlees'
"Om niet net als Brigitte met een toastje kaas te eindigen, bij deze een suggestie voor het meest duurzame vlees dat er is: paard!" ( volgens de redactrice ).
Ben er nog niet over uit voor 2012 , eerste en/of tweede kerstdag het meest duurzame of meest duurzame... voer , twijfelgeval , denk haast boerenkool en/of chinees ;-)) Eerst maar weer de paasdagen door zien te komen.....
@ Van Breukelen , kan het juiste artikel nog niet vinden .
Eh.. mag dit dier mee doen aan 'het duurzaamste kerstdinervlees'
?
Hans ZA, je referentie is niet het artikel wat ik op het oog heb.
Dat is een doodleuk verhaaltje over de vijf paardeslagers die er nog bestaan.