Met de app kunnen klanten onder meer het bezorgschema van hun box aanpassen, een kookwekker instellen en de receptendatabase van HelloFresh raadplegen. De app is beschikbaar voor iPhone, iPad en Apple Watch, in het Nederlands, Duits en Engels. Android-gebruikers moeten nog eventjes geduld oefenen.

Toegang tot receptendatabase
HelloFresh, de grootste maaltijdbezorger in Nederland, levert klanten al naar gelang hun abonnement dozen met daarin alle ingrediënten voor de maaltijd. In iedere doos zitten de recepten voor de maaltijden die je er mee kunt maken. Met de app kunnen gebruikers in alle HelloFresh recepten zoeken. Ook de voedingswaarden van de maaltijd staan in de app vermeld.

"Mensen die geen klant zijn van HelloFresh kunnen de app ook downloaden en hebben toegang tot de recepten", schrijft Distrifood. De app is voor HelloFresh waarschijnlijk een volgende marketingtool om nieuwe klanten te werven. Dat blijft namelijk een kostbare business, ook voor de snelgroeiende marktleider die zijn klanten moet zien vast te houden.

Fotocredits: HelloFresh
Dit artikel afdrukken