Ook in tijden van crisis prikt de consument graag een vorkje in een restaurant. En dankzij concepten als de HEERLIJK10Daagse blijft dit binnen handbereik. Door de hoge kortingen, tot wel 50%, op de menuprijs, hoeven liefhebbers van buiten de deur eten een stuk minder diep in de buidel te tasten. Crisisvriendelijke concepten als de HEERLIJK10Daagse blijven groeien; zo ziet HEERLIJK per editie niet alleen meer consumenten reserveren, maar melden zich ook steeds meer restaurants aan.

De HEERLIJK10Daagse, van 8 tot en met 17 november, wordt daarom ook de grootste editie tot nu toe, met een recordaantal deelnemende restaurants. Deze najaarseditie biedt 10 dagen lang een 3-gangen lunch voor € 20,- en een 3-gangen diner voor € 25,- in de beste restaurants van Nederland. Sterrenrestaurants brengen een toeslag in rekening. Restaurants in het bezit van één Michelinster vragen € 10,- toeslag, restaurants met twee Michelinsterren € 20,-.

De absolute top aanwezig
Door het hele land doen diverse toprestaurants mee als: Aan de Poel** (Amstelveen), Parkheuvel** (Rotterdam), Fred* (Rotterdam), Calla’s* (Den Haag), La Provence* (Driebergen-Rijsenburg), De Leuf** (Voerendaal), Vis & Ko (Haarlem), Wolfslaar*(Breda), Lyf's (Beetsterzwaag), Librije’s Zusje** (Zwolle), De Lindehof* (Nuenen), De Molen* (Kaatsheuvel), Paul Fagel Arsenaal (Naarden) en Dorset (Borne).

Reserveren via de website: www.heerlijk10daagse.nl.
Dit artikel afdrukken