Op deze dag staat innoveren in de zorg centraal.

Programma
Als sprekers verwelkomen we onder meer minister van VWS Hugo de Jonge, cabaretier Dolf Jansen en Mihai G. Netea (hoogleraar interne geneeskunde aan het Radboud university medical center). Kijk voor een overzicht van alle sprekers hier.

Tijdens het Health Valley Event kun je inspirerende themasessies bijwonen en demo’s zien van technologische innovaties. Tijdens de themasessies komen trends en ontwikkelingen in Health & Life Sciences aan bod op het gebied van onder meer eHealth, Medical Devices & Robotics en Personalised Medicine.

Tijdens deze editie staat voor het eerst de uitreiking van de Health Valley Bridge-prijs op het programma! Deze prijs is bedoeld voor zorgaanbieders die door samenwerking met bedrijven het verschil weten te maken voor patiënten. Het project dat volgens de jury het meest succesvol een innovatieve brug slaat wint de prijs, waaraan een bedrag van €20.000 is verbonden.

Kijk voor het volledige programma-overzicht op deze handige timetable, zo hoef je niets te missen.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


In deze video kijkt Dolf Jansen vooruit naar de aankomende editie van het Health Valley event.Informatie:
Data: 14 maart 2019
Tijden: 9:00 – 19:30 uur
Locatie: Pathé, Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT Nijmegen
Prijzen: €349,00 (ex. btw), groepsaanbod bij 3 personen of meer: €279,00 per persoon
Tickets: Bestel hier je tickets.

Meer informatie kun je vinden op de website.
Dit artikel afdrukken