Zin in Zweedse balletjes? Vanaf donderdag kunnen de inwoners van Groningen hun portie Köttbullar vanuit het IKEA-restaurant thuis laten leveren door Thuisbezorgd.nl, laat IKEA in een persbericht weten. Ook het overige food-aanbod is te bestellen, met uitzondering van het populaire goedkope ontbijt.

Het woonwarenhuis speelt naar eigen zeggen met de pilot in op de klantbehoefte en zijn eigen duurzame ambities. “We willen graag op alle vlakken gemakkelijker en toegankelijker worden voor onze klanten. Onze meubels en accessoires kan je al online bestellen, dus waarom ook niet testen of dit mogelijk is met ons populaire food-aanbod,” aldus Stefan Kroes, storemanager bij IKEA Groningen. Studentenstad Groningen is voor de proef gekozen omdat de Ikea-vestiging daar dicht bij het centrum ligt, zodat snel bezorgen makkelijk is. Of er een verdere uitrol komt, is voorlopig nog niet duidelijk, aldus RetailDetail.

Via de Thuisbezorgd.nl-app en website kun je van 12.00 tot 20.00 uur de volledige menukaart van Ikea aan de deur laten komen. Zelfs de veggie hotdog, meldt het Groningse weblog Sikkom.
IKEA - IKEA bezorgt nu ook Zweedse balletjes aan huis - IKEA
Reageer
  • Deel
Druk af