En? Wat zijn dit?
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Rode spruiten bestaan al heel lang, dit waren geen gewone spruiten want groot als een flink ei. En het smaakte gewoon naar slappe uit de kluitengewassen spruitjes. Ook groene spruitjes zijn tegenwoordig niet meer bitter. Kleine rode spruitjes zijn net zo lekker als kleine groene spruitjes is mijn ervaring.
@ Lizet, ik kwam dit bericht tegen op distrifood. Ze zijn dus speciaal ontwikkeld voor kinderen!
Erger nog, ik zal het verklappen: het zijn rode reuzenspruiten. Van ouderwetsch Engelse afmeting. Ik kende de rode spruitjes wel van de Vergeten Groentenclub, maar deze afmeting was mij nog ontgaan. Vooral omdat ze tussen de minigroenten lagen. De miskoop van het jaar dus. Smaakte naar niets, zag er wel grappig uit. Maar Sligro had ze niet voor rodekooltjes mogen verkopen. Dat krijgen ze nog op hun boterham van mij!
Is het dan iets van een combinatie tussen rode kool en een slasoort?
Ailko, dat dachten wij ook en zo verkochten ze deze dingen ook bij de Sligro, maar... helaas, dat waren het dus niet.