Je zou verwachten dat mensen staan te trappelen om te mogen werken bij toprestaurants. De werkelijkheid is echter anders. Zo leurt Sergio Herman momenteel - op internet - met maar liefst 9 vacatures in zijn binnenkort openende The Jane. Het grote probleem: mensen met talent, ervaring en 'hetzelfde doorzettingsvermogen als wij' zijn schaars. Bovendien: "[haakt] een groot deel snel af als ze zien wat werken in een topzaak echt betekent", citeert De Standaard.
Dit artikel afdrukken
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Volgens mij is de tijd van 38 uur betaald worden en 60 à 80 uur werken "omdat het goed is voor je CV" (gelukkig) voorbij. (in het algemeen gesproken, ik weet niet hoe het is in de restaurants van Herman)