Na een uitverkochte editie in 2016 komt het Gin Festival terug naar Amsterdam!

Naast de diverse soorten gin zijn er verschillende craft bieren te proeven, valt er te genieten bij de foodtrucks en te ontdekken in een agave area. In deze agave area kun je tequila’s en mescals proeven. Ook ontbreekt de Gin Boot niet dit jaar, de boot brengt je direct vanaf Amsterdam CS naar de schitterende locatie in Noord.

Gedurende de dag vertellen verschillende sprekers uit binnen- en buitenland over hun vak. Hierbij komen alle aspecten van het ontwikkelen, distilleren, verpakken en geschiedenis van gin, tonic, jenever en cocktails aan bod. Ook zijn er tasting sessies waar je verschillende stijlen gin en jenever kunt proeven. Of ben je nog steeds op zoek naar de perfecte gin en tonic? Ga dan naar Dr. Gin in het Gin lab en test samen met hem verschillende combinaties en garneringen tot je jouw ideale combi vindt.

Informatie
Data: 19 mei: 15.00 – 22.30 uur, 20 mei: 13.00 – 17.30 en 18.30 – 23.00 uur
Locatie: UnderCurrent, Amsterdam
Kosten: 19 mei: 25 euro (aan de deur 30 euro), 20 mei: 21,50 euro (aan de deur 26,50 euro).

Bij binnenkomst krijg je een special tasting-glas en een Gin Guide, hierin staan alle 200+ aanwezige merken beschreven op hun eigen pagina. Het proeven van dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met muntjes. Deze muntjes zijn verkrijgbaar op het terrein.

Kijk voor meer informatie op de website of Facebookpagina. Koop hier je tickets.
Dit artikel afdrukken