De Taskforce Gezond Uit streeft naar gezonder voedsel, ook tijdens een dagje uit. Hiervoor brengen ze pretparken, dierentuinen, musea, voedselproducenten en leveranciers bij elkaar. Lees hier het verslag van vorig jaar.

Programma
Het programma start om 12.00 uur met een lunch, waarna Marjon Bachra, directeur bij Jongeren Op Gezond Gewicht, het congres opent. Laurens Geurtz, marketing, sales & communications manager bij CORPUS spreekt over Gezonde voeding voor een gezond lichaam, Peter Klosse, eigenaar van de Academie voor Gastronomie over Gezond Uit, dat is vast niet lekker. De Taskforce Gezond Uit presenteert de resultaten van de pilots gezonde voeding (Gezond Uit in de praktijk) en Liesbeth Velema, expert voeding en gedrag bij het Voedingscentrum de Richtlijnen Gezond Dagje Uit.
In de middag zijn erworkshops door dagattracties en experts uit de leisure sector en voedingswereld. Het congres sluit om 16.15 uur af met een borrel.

Informatie
Wanneer: Donderdag 5 september 2019
Tijd: 12.00 - 17.00 uur
Waar: CORPUS, Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH Oegstgeest
Wie: Directeuren, horeca- en inkoopmanagers van dagattracties (dierentuinen, pretparken, musea, sportcentra, winkelcentra), voedselproducenten en leveranciers
Deelname: Gratis, aanmelden kan hier.

Kijk voor meer informatie op de website.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken