Foodlog selecteert dagelijks honderden nieuwsberichten uit de (inter)nationale media. Daarmee proberen we het nieuws van de dag zo compleet en behapbaar mogelijk voor je in kaart te brengen. Je vindt het voortaan in Gespot, de news ticker bovenaan de homepage.

Je kunt nu ook op berichten in Gespot reageren. Aan de rode reactietellertjes zie je of er gereageerd is. Met een simpele klik opent zich een reactievenster en kun je bijdragen aan het duiden van en reageren op het totale nieuws van de dag.

De 'oude' Ondertussen kun je via deze link terugvinden. In Gespot gebruik je de pijltjes om naar de vorige of volgende dag te gaan.

Scroll dagelijks door Gespot en je bent helemaal bij!

Wij zijn er reuze trots op je zo een totaal nieuwsoverzicht te kunnen bieden. Natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar wat jij ervan vindt.

NB: Als de nieuwe Gespot er raar uitziet op onze startpagina, wis dan even de geschiedenis van je browserdata. Je PC, laptop of mobiele apparaat lost het op den duur ook zelf op, maar het ziet er irritant uit. Je vindt het knopje om dat te doen onder je voorkeursinstellingen van je browser.
Dit artikel afdrukken