Bron: Sapenda/Reuters
Dick's uses only the finest beef for our hamburgers. It is always fresh, never frozen, and delivered daily by our local supplier. Our buns are also fresh and never frozen.
Dick's shakes are made the old fashioned way: You won't find any machine-made shakes at Dick's.
Dick's fries come from real potatoes: You can see Dick's employees slicing real potatoes daily in our restaurants. Our fries do not come from molded mashed potatoes like most fast food restaurants. At Dick's you get the real thing. And our fries have always been cooked in 100% vegetable oil.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Ja, dat dacht ik ook :-)
Ik heb het in de groep gegooid, maar als niemand er mee komt, kom ik er binnenkort wel mee. Zeker!
>> Zorg, alvorens te beginnen, altijd dat alle ingrediënten tijdig goed koud in de koelkast (niet in de vriezer) opgeslagen staan.
Lijkt me in het geval van de melk een nogal overbodige exercitie, aangezien die volgens het recept meteen tot 40 à 50 graden verhit gaat worden...
Zo heb je ook culisnobs, die verslaafd zijn geraakt aan wilde zalm, echte tonijn en andere genoegens van uitstervende soorten. Best wel een grote groep. Zullen we het daar ook eens over hebben?