De Britse super Tesco maakte deze week duidelijk te lijden. Onder Lidl (en Aldi). Ook in Nederland groeit Lidl als kool, terwijl de totale markt voor supers niet meer groeit - en zelfs daalt - ondanks de prijzenoorlog. De Lidl verbouwt, wordt luxer, maar blijft betaalbaar.
De redactie ging afgelopen zaterdag op onderzoek uit. We zagen een druk bezochte, pas verbouwde Lidl in Utrecht aan het Smaragdplein.
Nog steeds geen fratsen. Keurige prijzen. Aantrekkelijke spullen en een heerlijk Délicieux-aanbod zoals Lidl dat inmiddels niet alleen meer voor de feestmaanden maar ook voor de rest van het jaar heeft. Een vleeswarenafdeling waar niets mis aan te ontdekken valt. Délicieus luxe diepvries van heb ik jou daar. En uitstekende wijnen. Een rode Vacqueras 2012 en een al even bijna even uitstekende rode Graves gingen er hier met gejuich doorheen vanwege de prima prijs/kwaliteit verhouding (we gaan er voor terug!). Je moet trouwens ook de ongezouten Alesto Fine Mixed Nuts eens proberen. Een knappe super die dat beter doet.
En zo is er nog veel meer heerlijks te koop. Van malse Kangaroosteak (wel helemaal doorbakken, maar het blijft heerlijk) tot kant-en-klare asperges in spekrolletjes. En kijk je naar je kassabon, dan denk je echt dat je nog een rondje mag. Volgende week natuurlijk pas, want je wilde wat geld over houden.
Biecht eens op: ga jij tegenwoordig ook naar de Lidl?
Fotocredits: Foodlog Media
-- POLL --
Dit artikel afdrukken
Nog steeds geen fratsen. Keurige prijzen. Aantrekkelijke spullen en een heerlijk Délicieux-aanbod zoals Lidl dat inmiddels niet alleen meer voor de feestmaanden maar ook voor de rest van het jaar heeft. Een vleeswarenafdeling waar niets mis aan te ontdekken valt. Délicieus luxe diepvries van heb ik jou daar. En uitstekende wijnen. Een rode Vacqueras 2012 en een al even bijna even uitstekende rode Graves gingen er hier met gejuich doorheen vanwege de prima prijs/kwaliteit verhouding (we gaan er voor terug!). Je moet trouwens ook de ongezouten Alesto Fine Mixed Nuts eens proberen. Een knappe super die dat beter doet.
En zo is er nog veel meer heerlijks te koop. Van malse Kangaroosteak (wel helemaal doorbakken, maar het blijft heerlijk) tot kant-en-klare asperges in spekrolletjes. En kijk je naar je kassabon, dan denk je echt dat je nog een rondje mag. Volgende week natuurlijk pas, want je wilde wat geld over houden.
Biecht eens op: ga jij tegenwoordig ook naar de Lidl?
Fotocredits: Foodlog Media
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 29 januari krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 29 januari krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook