Bij Fundo houden we niet vast aan geheime recepten. Integendeel zelfs. Wij zijn er net trots op dat we bouillon maken volgens de oeroude traditie, net zoals jij dat thuis ook doet. Alleen gebruiken wij iets grotere kookpotten dan jij. Waarom zou je nog zelfgemaakte bouillon trekken als je de uitgespaarde tijd aan de afwerking van je gerechten kan spenderen?

Gemaakt met natuurlijke ingrediënten volgens het traditionele recept, smaakt Fundo bouillon net zo lekker als thuis gemaakte.
Verse ingrediënten kopen, groenten kuisen en ze bijna 48 uur lang laten inkoken zodat ze al hun smaak afgeven. Bouillon maken is een intensief en tijdrovend proces. Tenzij je gebruiksklare Fundo bouillon koopt natuurlijk. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten volgens het traditionele recept, smaakt Fundo bouillon net zo lekker als thuis gemaakte.

In tegenstelling tot vele andere kant-en-klaar producten, bevatten Fundo bouillons geen kunstmatige bewaarmiddelen of additieven. Kijk maar eens op het etiket. Wedden dat je alle ingrediënten herkent?

Wij doen er niks bij wat niet thuishoort in een bouillon: niet te veel zout en geen gistextract of andere toevoegingen. Daardoor is onze bouillon 100% natuurlijk en gluten free. Het gezonde alternatief voor het blokje, zeg maar. Ideaal om soep mee te maken of paella, risotto en zoveel meer! Een pot geconcentreerde bouillon van 500ml is goed voor 2 liter bouillon.

Breng je stem uit

Verdient Fundo jouw stem? Ga naar de stemwebsite en kies daar jouw favorieten.


Dit artikel afdrukken