Wereldwijd moet er een transitie plaatsvinden van minder dierlijke eiwitten naar meer plantaardige eiwitten.

De Foodvalley Summit organiseert op 17 oktober een programma rondom dit onderwerp. Drie thema's komen aan de orde: 'The bigger picture', 'the consumer perspective' en 'growing, breeding, soil'.

Levensmiddelenproducenten, telers, onderzoeksinstituten en overheid komen samen in deze thema's om oplossingen en kennis te delen. Er worden vraagstukken besproken als: 'Welke eiwitrijke gewassen zijn geschikt voor ons klimaat?' en 'Hoe kan de consument verleid worden om meer plantaardige eiwitten te consumeren?'. Daarnaast zijn er ook internationale en nationale experts die spreken over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Informatie
Datum: 17 oktober 2019
Tijd: 8:30 tot 19:30
Prijs: €95 excl. BTW
Locatie: Wageningse Berg Congrescentrum, Generaal Foulkesweg 96, Wageningen
Aanmelden: Via deze link.

Meer informatie: Kijk op de website.
Dit artikel afdrukken