Het laatste weekend van juli zal het TU terrein in het hartje van Eindhoven worden omgedoopt tot het domein van Foodstock. Direct aan de Dommel vormen creatieve foodtrucks een groot, gratis toegankelijk openluchtrestaurant.

Het nieuwe festival wil bijdragen aan een beter milieubewustzijn en heeft aandacht voor streekproducten, biologisch eten & drinken, duurzaamheid en recycling. Het festival richt zich op jong en oud, iedereen is welkom. Voor de kinderen wordt er een speciaal kinderdorp ingericht met allerlei leuke kinderactiviteiten.

Muziek
Op de twee kleine podia is er ruimte voor muziek van allerlei muzikanten, zoals singer/songwriters, een zangeres met akoestische gitaarbegeleiding en bandjes. Het tweede podium zal door het leven gaan als ‘Deepstock’, uitsluitend dj’s met mildere stijlen zoals deephouse en techhouse. Heerlijk relaxte muziek om in het zonnetje te genieten van een hapje en een drankje. Als de zon achter de horizon verdwijnt, mogen de voetjes van de vloer en kan men genieten van de heerlijk relaxte vibe op Foodstock.

Kijk voor meer informatie op de website of Facebook.

Fotocredits: ‘FOODSTOCK | TU Terrein Eindhoven | 24-25-26 juli 2015’, Foodstock via Facebook
Dit artikel afdrukken