Foodlog is dé site in Nederland als het gaat om 360°-ronde verslaggeving over levensmiddelen, gezondheid en de manier hoe voedsel wordt geproduceerd. Een open sourced team van deskundige journalisten en wetenschappers volgt hiervoor tientallen internationale sites en nieuwsbronnen.

Heb jij interesse om ons team te komen versterken en heb je altijd een carrière als journalist op het gebied van voedsel en voeding geambieerd? Met een stage bij Foodlog helpen we je op weg. Je wordt onder meer begeleid door Roeland Dobbelaer, een van de beste stagebegeleiders van Nederland. Zijn bedrijf werd in 2014 uitgeroepen tot beste stagebedrijf van Nederland. Onder zijn begeleiding ontstond een inmiddels indrukwekkende lijst Nederlandse redacteuren.

We bieden:
- goede begeleiding door ervaren journalisten en mediamensen (o.a. van de winnaar van de CreAwards 2014 voor het Beste Leerbedrijf in de creatieve industrie)
- leren schrijven van nieuwsberichten, interviews en blogs
- thuisraken in bronnen- en media-onderzoek
- beeldredactie
- bezoeken van symposia, lezingen
- inspirerende werkomgeving
- bescheiden stagevergoeding

We vragen:
- academische opleiding of bijna afgeronde academische opleiding in een van de volgende vakgebieden: levensmiddelentechnologie, chemie, life sciences, voedings- cq gezondheidswetenschap
- brede maatschappelijke interesse
- kennis van Word, Excel, werken met een CMS
- beschikbaar minimaal 4 dagen per week, gedurende een periode van minimaal 4 maanden, ingaande per 1 januari of 1 februari 2016.

Standplaats: Culemborg

Belangstelling. Stuur een korte mail met je cv naar uitgever@foodlog.nl.

Fotocredits: 'Writing', uitsnede, Alan Cleaver
Dit artikel afdrukken